top of page

Rojalescup 2023
(dubbel klikken op de foto´s om te vergroten)

10e Rojales Cup 30 september 2023.

Met een kleine 90 deelnemers welke zich hadden aangemeld, hebben wij van onze 10e editie een echte golf feestdag mogen beleven op onze home course La Marquesa.
De gehele dag scheen de zon uitbundig en was de lucht blauw en wolkeloos en met een temperatuur van rond de 29 graden was het ideaal om 18 holes golf te spelen. Wel strokeplay dus extra spannend.
Het Rojales Cup Team : Jona Verbeek – Caroline van de Meer – Liesbeth luiken – Hans van der Meer – Erik van Wilgen en Hans van 't Wout heeft er veel energie ingestoken om van het jubileum toernooi een echte feestdag te maken. En uiteraard met de vrijwilligers van vandaag die voor dag en dauw alles klaar hebben gemaakt en de tasjes met lunchpakket – doosje golfballen van Toldos en allerlei leuke cadeautjes van HCB hospitales en Stampy golf hebben mogen uitdelen. Margriet Bliemer – Marieke van Dijk – - Annemiek van Wilgen en Mirella Feenstra ook jullie hartelijk bedankt
De directie Mr. Guillermo van La Marquesa heeft ons geweldig geholpen met de wensen die wij hadden ten aanzien van de greens en bunkers.
Ondersteund door de vele medewerkers is de baan in zeer korte tijd goed opgeknapt. Wij moeten hen allen bedanken.
Ook veel steun hebben wij gehad van het team van de Caddymaster Antonio en Ricardo. Hartelijk dank!!
Uiteraard alle sponsoren die ook dit jaar weer ons hebben ondersteund want zonder hen lukt het echt niet. Onze nieuwe sponsor Welcome Estate ( Richard )had een mooie stand geplaatst alwaar alle spelers een verfrissing mochten ontvangen en ook nog eens werden verrast met een prachtig golfhanddoekje.
En uiteraard zijn er weer team foto's gemaakt bij de prachtige grote poster verzorgd door Toldos Guardamar, onze hoofdsponsor.
Vandaag ook voor de eerste keer hebben wij gebruik mogen maken, met 113 aanwezigen, van het prachtige nieuwe restaurant RAMË met een super mooi uitzicht op de golfbaan. Het door hen gepresenteerde walking diner was uitstekend verzorgd en iedereen heeft er echt van genoten. Geweldig dank aan de koks en de bediening !!
Onze zangeres van vandaag Marsy heeft de sfeer goed aangevoeld met haar prachtig gezongen liedjes en dat werd zeer gewaardeerd.
Uiteraard is er de prijsuitreiking aan het einde van de golfdag want de vraag is wie oh wie neemt de Rojales Cup mee naar huis.
En uiteraard waren er ook nu weer prachtige prijzen en een super leuke Sorteo.

Allereerst vermeld dat alle prijswinnaars bij hun mooie gewonnen prijs ook nog eens werden verrast met een fles Cava welke voorzien was met een door Wil Steijn ontworpen logo. Wij danken Wil voor haar schilderkunst, Het werd zeer gewaardeerd.

De resultaten van deze 10e Rojales cup zijn als volgt:

NEARY:

Op alle par 3 holes werden de winnaars verrast met een mooie doos Srixon ballen beschikbaar gesteld door TOLDOS Guardamar.

Hole 6 – Egon Rooijackers – Hole 8 Guy Goukens – Hole 12 Kees Berlijn – Hole 16 Yvonne Museler – Hole 17 – Brian Burley.

LONGEST DRIVE:

HCB Hospitale Benidorm heeft hiervoor weer 2 prachtig mooie manden met typisch Hollandse lekkernijen beschikbaar gesteld en Astrid Ten Zeldam reikte deze uit aan:

 

Dames:

Op hole 4 was het Caroline van der Meer die de bal het verst had geslagen.

Heren:

Op hole 9 was het Egon Rooijackers die de bal zo rond de 240 Mtr sloeg.

De einduitslagen: Vandaag werd er weer in 2 categorieën gespeeld en wel

Categorie 1. Hcp 0 – 22 en Categorie 2 Hcp 22,1 – 36

 

CATEGORIE 1:

 

1e : Jona Verbeek PHcp 10 – netto 73 slagen – Reis naar Valencia

 

2e : Dirk Aertsen Phcp 14 – netto 74 slagen – Mooie Golftas

 

3e : Jacqueline Ten Zeldam Phcp 21 – netto 74 slagen – Mooie polo

 

CATEGORIE 2:

 

1e: Monique Rood PHcp 36 – netto 70 slagen – Reis naar Valencia

 

2e : Gerry van Tol Phcp 30 – netto 74 slagen – Mooie Golftas

 

3e : Yvonne Museler Phcp 34,9 – netto 74 slagen – Mooie polo

 

ALL OVER WINNAAR CATEGORIE 1 & 2

 

Monique Rood, die de replica van de wissel Cup met de grote oren heeft gewonnen MET NETTO 70 SLAGEN.

 

BESTE BRUTO SCORE – De prijs was een door HCB Hospitales geschonken Health Check en werd gewonnen door Jona Verbeek MET BRUTO 83 SLAGEN

 

Alle prijswinnaars geweldig gefeliciteerd en volgend jaar uiteraard weer komen verdedigen.

Hans van ´t Wout

bottom of page