Clubwedstrijd  23-05-2024
(dubbel klikken op de foto´s om te vergroten)

wedstrijdverslag onder de foto's

Wedstrijdstrijdverslag

CLUBWEDSTRIJD  23 MEI  3E WEDSTRIJD VEGA BAJA GOLFTOERNOOI 2024

Eigenlijk was de winnaar al een beetje bekend na de twee vorige edities bij de 18 hole spelers, en ook bij de 9 hole spelers was het eerlijk gezegd voor de andere spelers erg moeilijk om met de eindprijs aan de haal te gaan.

De 35 spelers vandaag hadden er toch wel erg veel zin en smeerden zich in met factor xx om de heerlijke zon te kunnen weerstaan en om zo te proberen hun beste golf eruit te persen zonder te verbranden.
Het was dus gewoon een heerlijke dag en na afloop in ons clubrestaurant Ramë was het ook weer super ouderwets gezellig.

Er staan de komende weken toch weer een aantal erg leuke wedstrijddagen op het programma met uiteraard volgende week donderdag ons clubdiner welke weer zal worden genuttigd in het Chinees restaurant met een totaal vernieuwd interieur, om te genieten van o.a. de bekende heerlijke Loempia en uiteraard het voortreffelijke eten.

Caroline zal de ''mee-eters " het menu toesturen zodat er een keus vooraf gemaakt kan worden. Schrijf je dus in zodat we daar met een volle bak heerlijk kunnen genieten van ons één na laatste clubdiner van dit golfseizoen voordat wij op zomerreces gaan.

Ons bedrijfsuitje welke gepland staat op 8 juni op Roda Golf heeft nog plaats voor een paar spelers!!

Op facebook hebben jullie de eerste aankondiging zien staan van de " nieuwe '' Rojales Cup commissie 2024.
Zij zijn al heel erg ver met de voorbereidingen voor de 11e editie en ik weet zeker dat het een Top feest gaat worden.

Maar eerst gaan wij genieten van de zomer en mogelijk af en toe een wedstrijdje spelen om een beetje in conditie te blijven.

De resultaten van de wedstrijd van vandaag:

BIRDIE:
Nieuw Lid Peter Evers op hole 4 - Gerry van Tol op hole 6 en Casper Schönberger op hole 17.

NEARY:
Bij de 9 hole spelers Wim Pin en bij de 18 hole spelers Herman Mayer beide op hole 8.

LEARY:
John Maes bij de 9 hole spelers op hole 4.

TWEARY:
Casper Schönberger bij de 18 hole spelers op hole 15.

Uitslag 9 hole spelers:
1e: Til Gommans met 19 punten Hcp 27,5

Uitslag 18 hole spelers:
1e: Gerry van Tol met 42 punten Hcp 27,9
2e: Monique Rood met 38 punten Hcp 27,9
3e: Hans van 't Wout met 35 punten Hcp 20,1

Einduitslag en overall winnaars Vega Baja Torneo 2024.

Bij de 9 hole spelers:
1e: Til Gommans met 44 punten.

Bij de 18 hole spelers:
1e: Mark van der Heijden met 82 punten.

Geweldige scores allemaal en de felicitaties gaan naar de winnaars.
De totaal scores zijn te vinden op https://www.nexxchange.com onder Competities.

Een geweldig bedankje zeker aan onze prijzen dames Monique Rood en Ria van Tol.
Wat hebben jullie je best gedaan om er iets leuks / extra's van te maken zeg!!
Names alle deelnemers, ontzettend BEDANKT.

Uiteraard ook de vrijwilligers achter de inschrijftafel tijdens deze toernooidagen heel erg hartelijk bedankt.
En dan als " last but not least" de wedstrijdcommissie onder leiding van Caroline van de Meer heel erg bedankt voor jullie inzet en alle gezellige prijsuitreikingen tijdens de Vega Baja toernooidagen.

Tot volgende week !!

Hans van t Wout