Photo Gallery 24-11-2022

Wedstrijdstrijdverslag

Vandaag hebben we de laatste van de drie wedstrijden gespeeld van het jaarlijks terugkerend Golf evenement Torneo VEGA BAJA.

Alhoewel het al een klein beetje gespeeld leek te zijn na 2 rondes waren er toch mogelijkheden voor zowel bij 18 als bij de 9 hole spelers.

Bij de 18 hole spelers was het Bert Feenstra die tezamen met Twanny Rooijackers ruim bovenaan stonden met 72 punten en de rest volgde op eerbiedige afstand.

Bij de 9 hole spelers was het verschil een stukje kleiner en stonden Rudy Mory en Ruud Braams er het beste voor.

Maar het balletje is rond en zeg nooit nooit dachten de achtervolgende spelers.

De omstandigheden waren vandaag echt super te noemen. Heerlijk zonnetje met blauwe lucht en gewoon warm weer ( 25 graden ) en niet al teveel wind zoals de afgelopen dagen het geval was.

trokken de 40 spelers van vandaag de stoute golfschoenen weer aan en gingen een aanval doen op de koppositie van de leider(s).

Het resultaat van deze heerlijke golfdag..........?????

BIRDIE:

Deze keer knalde de Birdies er uit en werden er zelfs 8 gemaakt door:

Rob v d Klundert op hole 4 – Thijs Hogervorst op hole 7 – Hans van Dijk op hole 7 – Ernst Langeveld op hole 3 en hole 12 – Bert Feenstra op hole 11 en hole 12 – Jona Visser op hole 14.

NEARY:

Karen Mayer op hole 8 bij de 9 hole spelers.

Ernst Langeveld op hole 8 bij de 18 hole spelers.

LEARY:

Rob van der Klundert op hole 4 bij de 9 hole spelers.

TWEARY:

René Eekels bij de 18 hole spelers op hole 15.

Uitslag van vandaag bij de 9 hole spelers:

1e:Wim Pin met 21 punten

2e:Karen Mayer met 18 punten

Uitslag van vandaag bij de 18 hole spelers:

1e:Bert Feenstra met 41 punten

2e:Jona Visser met 38 punten

3e:Thijs Hogervorst met 37 punten

OVERALL WINNAAR 9 hole spelers TORNEO VEGA BAJA 2022:

1e: Rudy Mory met totaal 39 punten ( 21+18 )

OVERALL WINNAAR 18 hole spelers TORNEO VEGA BAJA 2022:

1e: Bert Feenstra met 81 punten ( 40+41 )

Al met al kunnen wij weer terug kijken op een zéér maar dan echt een zéér geslaagd toernooi en bedanken alle spelers voor hun enthousiaste deelname.

De totale uitslag is te zien op : https://ngc.e-golf4u.nl/leden/website/competitie

Maar in het bijzonder willen wij bedanken onze To & Ab Vink die de geweldig leuke prijzen hebben verzorgd wat toch best een behoorlijke inspanning is geweest.

TO & AB heel erg bedankt !!

Na afloop hebben wij genoten met 30 leden van ons maandelijks clubdiner bij, deze keer, Restaurante CHINO LU.

En dat was echt heerlijk en met een geweldige sfeer!!

Héél erg bijzonder was vanavond de gezelligheid die wij met elkaar hebben beleefd.

Als grote afsluiter was het aangeboden Cava drankje door Ab&To, die binnenkort hun 50 jarig samenzijn gaan vieren, toch wel heel erg lief van hen.

Wat is dat toch een voorrecht dat je zo lang samen mag zijn en dit dan met je golfvrienden mag vieren.

Lieve To & Ab hartelijk dank voor jullie geste en wij hopen dat wij nog héél lang en met héél veel plezier van jullie mogen genieten.

Tot volgende week donderdag!

Nog 47

9Marieke van Dijk, Jona Verbeek en 7 anderen