Photo Gallery 25 november 2021

Wedstrijdstrijdverslag

VEGA BAJA TOERNOOI 2E WEDSTRIJD DAG – 25 NOVEMBER 2021

Vandaag hadden wij eigenlijk de laatste dag van ons 3 daagse golftoernooi moeten spelen, maar vanwege de zeer slechte weersomstandigheden van vorige week hebben wij vandaag de 2e dag gespeeld.

Voor een aantal leden geweldig omdat zij er vorige week niet bij konden zijn en nu toch kans krijgen om een mogelijke winnaar te gaan worden.

Gelukkig waren de omstandigheden veel beter dan vorige week en daardoor was de sfeer ook weer optimaal onder de deelnemers.

Vandaag ook weer een groot aantal leden die voor de eerste keer na lange tijd weer mee konden spelen omdat zij hetzij komen overwinteren hetzij de Feestdagen hier komen doormaken.

De strijd barstte los en de aanval op de koplopers, welke met 40,39 en 34 punten de 1e wedstrijd in de prijzen vielen, was geopend.

Enig rekenwerk voor de spelers die vorige week in prijzen vielen was nodig om te kijken met welke score ze redelijk veilig zouden kunnen zijn om in de prijzen te gaan vallen.

Maar ja, er moest nog wel gespeeld gaan worden en er waren weer een groot aantal kanshebbers bijgekomen. En.....uiteraard volgende week nog een kans.

Spannend was het dus en ook weer erg leuk allemaal.

Wat was het heerlijk weer vandaag voor een rondje golf op La Marquesa.

De resultaten van deze geweldig leuke en fijne golfdag:

De BIRDIES: Op hole 8 door Jos van Herk en Mark van der Heijden. Op hole 10 door Bert Feenstra. Op hole 15 door Marieke van Dijk.

De NEARY: Gemaakt door Charlie Mikkers op hole 8 met 2,77 Mtr.

De LEARY: Gemaakt op hole 4 door Wil Steijn met 2,40 Mtr.

De TWEARY: Gemaakt door Marieke van Dijk met 3 Mtr.

De einduitslag bij de 9 hole spelers:

1e: John Maes met 21 punten Hcp 38,3

2e: Ab Vink met 21 punten Hcp 41,8

Nog even vermeld dat gedeeld 3e waren Wil Steijn en To Vink beide 17 punten, maar vanwege het beperkte aantal spelers werden er 2 prijzen uitgereikt.

De einduitslag bij de 18 hole spelers:

1e: Jona Visser met 36 punten Hcp 13.

2e: Arie van Gestel met 35 punten Hcp 22,4

3e: Jos van Herk met 34 punten Hcp 17,4

De strijd is dus nog niet gestreden en wij gaan volgende week zien wie nu in de prijzen zijn gevallen en wie de uiteindelijke winnaar van het Vega Baja toernooi is geworden.

Na afloop zijn wij met een grote groep leden naar restaurant Maritao geweest om te genieten van het eten aldaar ter gelegenheid van ons maandelijkse clubdiner.

Het was een super gezellige dag en avond!!

Blijven oefenen voor volgende week donderdag en wij hopen dat er veel inschrijvingen zullen zijn.

Hans van ´t Wout