Photo Gallery 19-05-2022

Wedstrijdstrijdverslag

2E WEDSTRIJD TORNEO DE TAPAS 12 MEI 2022.

Vandaag hebben wij de eerste echte test ondergaan of de Toppers van de 1e wedstrijd de weelde van de prachtige score aan konden en de aanval van de andere leden hebben kunnen weerstaan.

Dat is toch wel het leuke van dit soort wedstrijden. Je gaat de strijd aan met jezelf om te proberen iets van je spel van de vorige wedstrijd te kunnen verbeteren. Wat en waar deed ik iets niet goed en hoe ga ik het beter doen vandaag.

Dus de Focus richten op '''hoe kan ik het beter doen vandaag'' .

Iedereen die minimaal 2 x mee speelt heeft dus alle kans om er met de eindprijs van door te kunnen gaan.

Het was een spannende golf dag met behoorlijk goede scores.

Na afloop gelukkig weer op het buitenterras na de wedstrijd en dat geeft toch weer een extra dimensie aan het samen borrelen, na kletsen, en de prijsuitreiking.

Deze werd wel even onderbroken door een hele kleine veldmuis die de dames de nodige kreten liet slaken. Hilarisch, hahaha.

De resultaten van deze dag.

BIRDIES:

Het is echt waar, geen enkele Birdie gescoord.!!!!

NEARY:

Bij de 9 hole spelers Hans Verheugd ( die er gelukkig weer bij was) 9 mtr hole 8.

Bij de 18 hole spelers was het Caroline van der Meer die met 3,27 Mtr eveneens op hole 8.

LEARY:

Bij de 9 hole spelers op hole 4 na 3 slagen het dichts bij de hole was deze keer Wim Pin met 0,30 Mtr.

TWEARY:

Bij de 18 hole spelers was er één persoon die met 2 op de green lag op de 15e en dat was Jos Veldt met 15,10 Mtr.

Helaas maakte Jos geen Birdie.

UITSLAG 9 Holes wedstrijd:

1e: Anne-Marie Schalkwijk met 19 punten Hcp 44,3

2e: Wim Pin met 17 punten Hcp 16,6

UITSLAG 18 holes wedstrijd:

1e: Caroline van der Meer met 37 punten Hcp 22,6

2e: Marieke van Dijk met 35 punten Hcp 26,8

3e: Thomas Bliemer met 34 punten Hcp 24,4

Volgende week dus de laatste van de 3 wedstrijden en we zijn benieuwd naar het eindresultaat.

Nog even ter herinnering.......Nog enkele plaatsen vrij, zaterdag 4 juni 10.00 El Plantio, 18 holes, 38 euro incl. buggy en na afloop gaan we eten bij The Grillhouse in La Marina. Kortom een geweldige aanbieding en invulling voor "zomaar" een zaterdag in Spanje. Opgeven bij Caroline van der Meer.

Op donderdag 16 juni de COPA DE FUNDADORESen op zaterdag 25 juni het einde seizoensfeest 2022 bij Finca La Vuelta. Er zal een zeer uitgebreid tapasmenu worden geserveerd en ook aan muziek is uiteraard gedacht.

Aanvang : 15:30 uur tot ongeveer 18:30 uur

Prijs : €30 (inclusief cava, wijn, bier, water en frisdrank)

Inschrijven : Bij Liesbeth Luiken (liesbethluiken@gmail.com)

Wij hopen dat er veel leden aanwezig zullen zijn want dan is ook de winnaar van het Birdieklassement bekend en uiteraard de 3 besten van de Escalara bij zowel de 9 als de 18 hole spelers.

Hans van ´t Wout