top of page

Torneo de Amistad 26 septemer 2020

TORNEO DE AMISTAD

Zaterdag 26 september 2020 La Marquesa.

Vandaag ging de wekker om 05.30 uur af en daar was ik erg blij mee want ik kon niet slapen deze nacht. Eerlijk gezegd hadden de meeste leden van ons team daar last van en hadden erg slecht geslapen. En waarom zou je je kunnen afvragen! Geen enkele reden voor toch?? Alles was vooraf met ons team onder leiding van Jona goed voorbereid. Wij hadden ook geen zorgen of het weer wel goed zou zijn, dus waarom dan toch. Maar eerlijk gezegd was het allemaal gezonde spanning want wij keken er echt naar uit om dit vriendschap toernooi met onze golfvrienden van Golf Holanda te gaan spelen. En... zoals Henk Badoux en Jona Visser ons garandeerde,.....het wordt een jaarlijks terug kerend toernooi!!

Uiteraard niet op de laatste zaterdag van september, want die is normaal gesproken voor ons Rojales Cup toernooi gereserveerd.

Maar de datum zal ergens in april-mei of juni worden georganiseerd.

Maar even naar de dag van vandaag. Het was fris om 06.45 uur toen de broodjes werden gehaald bij Plaza Diferente bij

Ilonka Hoogenboom en nog pikkie donker. Maar van de lucht van heerlijk vers gebakken broodjes werd ik toch weer een beetje wakker en na een heerlijk bakkie koffie vertrok ik met een wagen vol lunchzakjes naar de Golfbaan alwaar de eerste van ons team al stonden te wachten. En.....de zon kwam langzaam boven de heuvels uit. Wat een super dag zou dit gaan worden. En dat werd het ook oprecht.

 

Om 08.20 uur schoot Antonio Perez de vuurpijl de lucht in voor de start van ons eerste vriendschap toernooi.

Mooi beelden in de vroege ochtend en de dag werd al mooier en mooier. Uiteindelijk kwam een ieder zo rond 13.30 uur aan in in het clubhuis en werden daar verrast door de heerlijke haring met Korenwijn welke door Ilonka Hoogenboom voortreffelijk was verzorgd. wat moet je dan toch zonder zulke fijne sponsoren doen zoals o.a. Plaza Diferente.

Daarna een welkom woord door Jona Visser en Henk Badoux. Het voortreffelijk verzorgde buffet van het restaurant The Clubhouse onder leiding van Edgards en zijn team heeft een ieder van ons echt verrast. Hulde voor het team !!

 

Dan de resultaten van deze dag:

Er werd gespeeld in 2 Hcp categorieën. En in beide werden 3 prijzen verdeeld zijnde vouchers voor besteding in het Clubhouse restaurant. Maar eerst de Birdies die wederom werden gesponsord door Aussie Bobbie ( Rob Balk): Jona op hole 8 en 15- Karine op hole 4 en 18- Andrew op hole 8- Liesbeth op hole 4- Andy Beyer op hole 6-Thomas op hole 8, e Henk Becks op hole 17. De Longest Drive welke gesponsord werd door Aussie Bobbie ( Rob Balk) werd bij de dames gewonnen door Liesbeth en bij de heren door Herbert. De Neary's welke op alle par 3 holes werd gespeeld en gesponsord door Bodega Henk Bardoux is gewonnen door: Andy op hole 6 ( 1,7Mtr) Door Thomas op hole 8( 0,5mtr) Door Caroline op hole 12 ( 6,26MTR). Door Lydi op hole 16 (6,48mtr) en door Hans v d Meer op hole 17 (2,05mtr),

De einduitslag in de categorie tot Hcp 22,3: Op de 1e plaats is geëindigd met 35 punten Liesbeth ( hcp 11,1)op de 2e plaats Thomas met 32 punten (hcp 18,7) en 3e is geworden Ernst met 31 punten (hcp8,9) De einduitslag bij de categorie Hcp 22,4 + : Op de eerste plaats Ada met 32 punten(hcp 25,5) . 2e is geworden Bram met 30 punten (hcp32,7) en 3e Wim Smitz met 29 punten(hcp23,8). 

Na afloop van deze geweldige prijsuitreiking was er een rijkelijk gevulde Sorteo .

Wij kunnen spreken van een geweldig goed geslaagd vriendschap toernooi!!

Dank aan alle spelers en sponsoren en uiteraard ook aan de leiding van La Marquesa als mede het team van het restaurant The Clubhouse.

En speciale dank aan het organisatie team. Jona-Caroline-Hans v d M- Erik, uiteraard ook dank aan Henk Badoux !! En ik was blij om ook deel uit te mogen maken van dit super team!!!!

Thanks friends!!!

Hans van ´t Wout

kaartje-bedankt-potlood-geschreven_edite
bottom of page