De Nederlandse Golfclub Costa Blanca

Negen jaar geleden werd de Nederlandse Golfclub Costa Blanca opgericht.
Ons 2e lustrum word op 11 oktober 2019 feestelijk gevierd.
Sinds de oprichting in 2009, is het ledental gestaag toegenomen en wij verheugen ons momenteel in een ledental van ongeveer 120 leden.

De leden houden zowel in Spanje als in Nederland domicilie en velen reizen regelmatig heen en weer.

De Nederlandse Golfclub Costa Blanca is een vriendenclub, waarvan de leden het competitie-element van de wekelijkse wedstrijden niet uit de weg gaan. Naast de competitiedag vinden er ook thema wedstrijden en meerdaagse toernooien plaats. De Sinterklaaswedstrijd, de Yellow Ball, het Vega Baja Toernooi en het Eclectic Toernooi zijn maar een paar voorbeelden.

De wedstrijden en toernooien vinden plaats op onze 18 holes Homecourse La Marquesa Golf en Country Club, te Rojales. Ook organiseren wij elk jaar een open toernooi om de Rojales-cup.

Hiervoor komen spelers speciaal over uit Nederland.

De Nederlandse Golf Club heeft geen winstdoelstelling, waardoor slechts een kleine bijdrage voor de kosten van bijv. de prijzen en gebruik van software, van de leden wordt gevraagd.
Op de Greenfee-tarieven gelden voor onze clubleden aanzienlijke kortingen.

De Nederlandse Golf Club is geheel geautomatiseerd. Zo kan men via onze website vanuit alle hoeken van de wereld voor wedstrijden naar keuze inschrijven.
Iedere wedstrijd wordt besloten met een prijsuitreiking in ons super gezellige clubhuis, of op het prachtige Loungegedeelte met zwembad en buiten bar, dat deel uitmaakt van onze golf-accommodatie.
Wenst u meer details over onze club te vernemen, dan kunt u via de speciale button, boven aan deze pagina meer informatie aanvragen.
Ook kunt u ter kennismaking een verzoek aan de Wedstrijdcoördinator richten, om eens als gast mee te doen.

LaMarquesaGolf.Hoyo6_