top of page

Kerstlunch 16 december 2023
(dubbel klikken op de foto´s om te vergroten)

 

KERSTLUNCH 16 DECEMBER 2023

Vandaag hebben wij met 56 leden mogen genieten van onze jaarlijkse Kerstlunch bij het geweldige restaurant van Hein en Samantha La Vuelta Finca

Het was weer echt genieten van de uitstekend verzorgde luxe lunch in een gezellige Kerstsfeer.

Tijdens de lunch heeft Caroline een korte impressie gegeven van wat er allemaal zich heeft afgespeeld dit jaar en daarbij hoort het bedanken van de mensen die zich extra hebben ingezet om ervoor te zorgen dat alle georganiseerde activiteiten vlot konden plaatsvinden.


Te denken valt hierbij aan het bestuur, de wedstrijdcommissie, de Rojales Cup commissie, de prijzen commissie, de Website en Facebook beheerders en uiteraard de vrijwilligers in welke vorm dan ook zij hun medewerking hebben verleend.


Al met al mogen wij stellen dat het erg goed gaat met onze golfclub en dat de aanwas van nieuwe leden het bewijs hiervan is.

Onze oprichter van de club André Jonker sprak nog een woord van dank aan de organisatie en tevens dat hij trots is dat, waar hij bijna 15 jaar geleden aan begonnen is nu uitgegroeid tot een verrassend actieve en gezellige club en dat hij voor het eerst in al die jaren nog nooit zoveel enthousiaste deelnemers aan de Kerslunch heeft gezien.

Wij willen Hein – Samantha en team ontzettend bedanken voor de heerlijke lunch die zij voor ons hebben bereid. Het was echt TOP.

Het wedstrijd jaar 2023 is ten einde en vanaf 4 januari 2024 hopen wij elkaar weer in goede gezondheid te mogen begroeten op onze home course La Marquesa.


Hans van t Wout

bottom of page