top of page

Kerstlunch

KERSTLUNCH BAMBOUZZA 12 DECEMBER 2021.

Wat een goede keuze heeft het bestuur gemaakt om te kiezen voor het restaurant Bambouzza om daar dit jaar onze Kerstlunch te gaan houden.

 

Ruim 40 personen hebben genoten van de locatie en van het heerlijke eten welke op een zeer vlotte wijze werd opgediend. De sfeer van de zaak sloeg over op de leden en het was een vrolijke boel. Erg jammer dat er toch een aantal leden op het laatste moment moesten afzeggen. Ook onze voorzitter Jona kon er helaas niet bij zijn vanwege een virus/griepje.

 

Daarom heeft Caroline de taak van Jona waargenomen om de leden welkom te heten en tevens om twee bestuursleden ontzettend te bedanken. En wel omdat zij stoppen na jaren van trouwe vrijwillige dienst voor onze club. Anne-Marie Schalkwijk stop er aan het einde van dit jaar, na 12 jaar, mee als penningmeester. Rob van de Klundert stopt als lid van het bestuur voor de algemene zaken eveneens na vele jaren van inzet. Hun taken worden overgenomen door respectievelijk Rob Braams en Liesbeth Luiken.
Anne Marie en Rob, namens alle leden ontzettend bedankt voor jullie geweldige inzet voor onze club en wij hopen jullie nog lang te zien bij de weekwedstrijden.
Ook werden de twee Hansen ( van 't Wout en van der Meer) nog bedankt voor hun inzet voor Facebook en website beheer.

 

Na de heerlijke lunch werd het een groot feest vanwege het feit dat Max Verstappen toch de wereld titel F1 binnen haalde. Al met al een schitterend slot van de heerlijke gezellige middag.

 

Wij willen de directie en bediening van Bambouzza erg bedanken voor de geweldig fijne wijze waarop onze Kerstlunch is verlopen. Niets anders dan lof!!

Hans van ´t Wout

bottom of page