top of page
hole 1.jpg

Hole 1, de 1

 

Par 4. Hcp 1.
 

Deze mooie en veeleisende hole is toevallig de enige op de baan die in zijn 30 jaar nooit is veranderd, daarom verdient hij officieel gedoopt te worden als, The 1. Golfen in de Zon

  • Wit 386m.

  • Geel 365m.

  • Rojas 301m .

Veeleisende start, lange par 4, buiten de baan aan de linkerkant, strafschopgebied aan de rechterkant, groen bovenop met een gemiddelde drop van 2,60, boemerangvorm, verdedigd door 4 bunkers, waardoor het de moeilijkste hole op de baan is . Een goede afstand met de coureur is essentieel om de mogelijkheid te hebben om een ​​green van 2 te nemen, als de green faalt, kan de positie van de hole de situatie moeilijker maken.

2.jpg

Hole 2, het hart

 

Par 5. Hcp 7.


Het is een van de 9 nieuwe greens, hartvormig zonder enige specifieke reden door zijn vorm, maar creëert gewoon een green met een speciaal ontwerp. Om deze vorm duidelijk te kunnen zien, moet deze worden gezien vanaf een hoge positie waar u de hartvorm kunt waarderen.

  • Wit 477m.

  • Geel 465m.

  • Rood 423m

Par 5 van gemiddelde lengte, buiten het bereik aan de hele rechterkant, smalle fairway, merkbare helling naar links, genoeg redenen om bij de eerste slag de bal links uitgelijnd te houden. Tweede een blind schot waarbij je een frontale rivier moet ontwijken en beter naar links moet blijven. Groen verbreed hoog, hartvormig, beschermd door 3 bunkers ... misschien wel de moeilijkste Green om de watervallen goed te lezen.

bottom of page